16 Nisan 2021 Cuma

Kuveyttürk Hurma com İndirim Kodu Kampanyası

 

Hurma com güvenilir mi sorusunun yanıtını almak bir yandan da indirim kazanma fırsatına sahip olmak için Kuveyttürk büyük bir imkan sunuyor önümüze. Kampanya 13 Nisan 2021 tarihinde başladı ve 15 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. Kuveyttürk kart sahipleri 50 TL ve üzeri yapacakları alışverişlerde geçerli olan %15 indirim hakkını kazanmak için Kuveyt Türk mobil ya da internet şubeden kod almalı ve bu kod ile alışverişlerini tamamlamalılar.

·         Hurma com kodunu girip %15 indirim kazanmak için sepete seçtiğiniz ürünleri atın ve ödeme yapmadan önce Kuveyttürk mobil uygulamasından ya da internet şubesinden aldığınız kodu hediye çeki yazan yere girin.

·         Kampanya Hurma com içerisinde yer alan tüm ürünlerde geçerli ve teslimat ücreti de yok! Evet, yanlış duymadınız teslimat için ek bir ücret ödemiyorsunuz!

·         Kuveyt Türk ve www.hurma.com gerekli gördüğü durumlarda kampanyayı sonlandırma ve şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Ramazan boyunca ağızları tatlandırmak ve sofraları bereketlendirmek için hurma satın alabilir ya da sevdiklerinize hediye olarak gönderebilirsiniz. Üstelik yeni doğum yapmış anne ya da bebekler için de özel olan yaş hurmalar mevcut! Anne sütü arttıran ve yüzlerce fayda sağlayan hurma için büyükm indirim kampanyasını kaçırmayın!

Kuveytturk 50 TL Altın puan kampanyası hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder